28 / 03 / 2024

Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın! 4 saat sonra dolar bu kadar olacak

Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın! 4 saat sonra dolar bu kadar olacak

Piyasaların gözü bugün açıklanacak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası kararına çevrildi. 4 saat sonra doların yönü resmen belli olacak. Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın. Son dakika dolar/TL kuru.



DOLAR 4 SAAT SONRA BÖYLE OLACAK...

Merkez Bankası geçtiğimiz ay faiz kararını açıkladıktan sonra dolar kurunda hızla yükseliş başladı. Merkez Bankası faiz kararını 12'ye çektikten sonra dolar hızla yükseldi. 18,58 TL seviyesine kadar yükselmişti. Bugün de Merkez Bankası'nın faiz kararının tekrar düşürmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan faizleri tek hane olana kadar düşüreceğiz yorumuna yönelik piyasalarda hareketli dakikalar geçiyor.

Doların yöün yaklaşık 4 saat sonra resmen belli olacak. Dolar kuru şu dakikalarda 18,75 TL seviyesinde işlem görürken, karar sonrasında bu seviyeleri geçmesi bekelniyor.

Peki, dolar/TL bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar kuru ne kadar? Dolar/TL kaç TL? İşte 20 Ekim 2022 dolar kuru...

Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın! 4 saat sonra dolar bu kadar olacak
KIYIDA KÖŞEDE DOLARI OLANLAR HEMEN BAKIN

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Dolar kurundaki yükseliş haftanın başından itibaren devam ederken dolar bugün de güne yükselişle başladı.

Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,71 TL satış fiyatı ise 18,75 TL seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 112 seviyesinde işlem görüyor.Euro doalr paritesi bugün 0,97 bandında hareket ediyor.

Dolar 12 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı!

Elinde dolar olanlar acilen bakın! Merkez Bankası'ndan hamle geldi! Yarın dolar böyle olacak

Geri Dön