25 / 04 / 2024

Kocaeli Darıca Sosyal Tesisi şekilleniyor!

Kocaeli Darıca Sosyal Tesisi şekilleniyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Sosyal Tesisi'nin inşaatına başladı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca’da vatandaşların faydalanmaları için yeni bir sosyal tesis inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, büyük oranda tamamlanma aşamasına gelen tesisin saha düzenleme ve peyzaj imalatları sürüyor. Çevre düzenlemesi kapsamında granit karo zemin kaplama imalatı da yapılıyor. İdari bina iç mekanlardaki kolonlara ve duvarların bir kısmında taş kaplaması ise devam ediyor.

HAVUZLU

Bayramoğlu Halk Plajı’nın kıyısında bulunan tesis havuz hizmeti de sunacak. Tesisin alt kısmına yapılan taş duvar içindeki merpenler ise havuza inmek için kullanılacak. Sosyal tesis; hizmet binası, restoran ve mescit olmak üzere üç kısımdan meydana geliyor.

ÜÇ KAT

Tesis hizmet binası zemin katı 186 metrekare -1. bodrum kat 395 metrekare -2. bodrum kat 395 metrekare olmak üzere toplam 976 metrekare alanda yükseliyor. Hizmet binası lokal, vip toplantı salonu, seminer salonu, personel odası, spor salonu, masaj tedavi, duş-wc-soyunma, kafeterya, mutfak, çocuk oyun-eğitim alanı, büfe, idari ofislerden meydana geliyor.


Geri Dön