19 / 04 / 2024

Kocaeli Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Kocaeli Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Başiskele Belediyesi’nin en prestijli projelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde sergi alanı, çocuk oyun alanları, gölet, çim kayağı, Ufo kafe ve yürüyüş yolları bulunuyor




Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele’nin dört bir yanında hizmete açılan park ve sosyal alanların en büyüğü Serdar Mahallesi’nde yapılıyor.


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, park ve bahçeler gibi yaşam alanlarının vatandaşların en önemli istekleri arasında olduğunu belirterek vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parkların yapımlarına devam ediyoruz, mevcut parklar ise ihtiyaçlara göre yeniden düzenleniyor dedi.

 

Başiskele Belediyesi ilçede yeşil alanların sayısını gün geçtikçe arttırıyor. Park çalışmalarına ihtiyaç duyulan bölgelerde devan eden Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir süre önce yapımına başladığı ilçenin en büyük park ve sosyal alanını Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi’nde yapıyor. 30 dönümlük arazi içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında masal kahramanlarının bulunduğu birinci etapta çalışmalar tamamlandı.

 

Başiskele Belediyesi’nin en prestijli projelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde sergi alanı, çocuk oyun alanları, gölet, çim kayağı, Ufo kafe ve yürüyüş yolları bulunuyor. Büyük küçük her kesimin düşünüldüğü parkta engelliler de unutulmuyor. Aynı zamanda parkta Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın seçim beyannamesindeki projelerinden biri olan park ve sosyal alanlardaki ücretsiz wireless hizmetinin ilki bu parkta vatandaşın hizmetine sunulacak.

Birbirinden farklı modern oyuncaklarla donatılmış oyun parkları, yürüyüş yolları, bol yeşili ve doğasıyla 7’den 70’e herkese hitap edecek bir parkı Başiskele Halkına kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ayrıca “Vatandaşların sosyal ve kültürel tüm ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayacak Fatih Sultan Mehmet Parkı ile bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini vurguladı.


Manşet Kocaeli


Geri Dön