24 / 04 / 2024

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatını tamamladı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla’da inşaat çalışmalarına başladığı kültür merkezi için hiç ara vermeden hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, kültür merkezi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapılırken içinde muhtarlık ofisi ve sağlık ocağını da içerisinde barındıracak. Merkez bünyesinde ayrıca konferans, kongre, düğün gibi organizasyonların gerçekleştirmelerine imkân sağlayacak. Yapı, KO-MEK sınıflarıyla da çeşitli kurslara ev sahipliği de yapmış olacak. Geçtiğimiz aylarda kültür merkezinin ilk kazmasını vuran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, temel kaba inşaat çalışmalarını tamamlarken son olarak yapının kolonlarını dikmeye başladı.

TOPLAM ALANI 1488 METREKARE

Yapının kültür merkezi bölümünde 540 metrekarelik çok amaçlı salon, gelin odası, kulis, bay bayan Wc’ler bulunacak. KO-MEK bölümünde spor salonu, derslikler ve muhtarlık birimleri yer alacak. Sağlık Ocağı bölümünde ise doktor odaları, muayene odaları, aşı odası, bebek bakım odası, mescit ve wc’lere yer verilecek. B


Geri Dön