29 / 03 / 2024

Kocasinan Belediyesi'nden yatırımcılara gayrimenkul fırsatı!

Kocasinan Belediyesi'nden yatırımcılara gayrimenkul fırsatı!

Kocasinan Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait ilçenin farklı noktalarında yer alan 2 adet taşınmazın satışı için 27 Kasım Salı günü ihale gerçekleştirileceğini açıkladı.



Kocasinan Belediyesi’nin yaptığı yazılı açıklamaya göre; mülkiyeti belediyeye ait ilçenin farklı noktalarında bulunan 2 adet taşınmazın satışı için 27 Kasım Salı günü ihale gerçekleştirileceği açıklandı.

Kocasinan Belediyesi'nden yer alan habere göre, Oruç Reis Mahallesi’nde 1 adet akaryakıt istasyon alanı ile Ziyagökalp Mahallesi’nde 1 adet konut alanı olmak üzere toplam 2 adet taşınmaz satışa çıkacak. Meclis Salonu'nda 27 Kasım Salı saat 14.00'de gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili şartname ve ekleri Emlak Müdürlüğü'nden temin edinilebiliyor. Ayrıca 222 70 00 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi de alınabilecek.

Kocasinan’a önemli bir yatırım olarak görülen ihale ile ilgili konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. Kocasinan sakinlerine daha kaliteli ve daha iyi hizmet verebilmek adına arsa üretimi gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, “İhalelerden elde ettiğimiz gelir, Kocasinan sakinlerinin yaşam kalitesinin artmasına ve ilçenin aynı zamanda ülkemizin ekonomisinin büyümesine de vesile olacaktır” diye konuştu.

Kocasinan’ın cazibesini, imajını ve prestijini artırmaya yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, hizmetler neticesinde Kocasinan’ın, Kayseri’nin yeni yüzü olacağını sözlerine ekledi.


Geri Dön