11 / 05 / 2024

Konut satışına yeni formül!

Konut satışına yeni formül!

Moa Mimarlık şirketinin kurucusu Can Serçe, konut satışlarının azalmasıyla gayrimenkul sahiplerinin mevcut konutlarını yenileyip gayrimenkullerinin değerlerini artıracaklarını söyledi.



Çocukluktan itibaren mobilya atölyesinde büyüyen Can Serçe, bir yandan da eğitim hayatına da ara vermeden tamamladı. Baba mesleği olan mobilyacılıkta, küçük yaşlardan itibaren çekirdekten yetişen İzmirli İş insanı Can Serçe, kariyer hayatına Loda Mobilya'nın Ege Bölge bayiliğini de ekledi.

Yeni Asır Gazetesi'nden Şenol Kantürk'ün haberine göre; iç mimarlık hizmeti veren Moa Mimarlık şirketini kurarak sektöre yeni bir soluk kazandıran Serçe, gönül verdiği mobilyacılık sektöründe de başarıya imza attı. Çalışma hayatına çok küçük yaşlarda atılan ve bugünkü başarısını da o yıllarda edindiği deneyimlere bağlayan Serçe, meslekteki başarısının sırrını şöyle açıkladı: "Her gün okuldan çıkıp babamın atölyesine giderdim. Bütün tatillerimi de çalışarak geçirirdim."

İlerleyen yıllarda kurumsal bir firmanın bilgi işlem bölümünde çalıştığını; fakat daha sonra kendi işini yapmak için harekete geçtiğini anlatan Can Serçe, "Yeni bir yatırım kararı alarak açtığım bir mağaza ile sektöre yeniden giriş yaptım. Kişiye özel tasarımlar yapan bir konseptle çalışıyorduk. Daha sonra sektörde daha büyük hedefler belirleyince yatırımı büyütmek istedim. Hem vizyoner hem de kurumsal ve kaliteli tasarımlarıyla dikkat çeken Loda Mobilya ile çalışmak için düğmeye bastım. Yılbaşından beri de bu işbirliğini sürdürüyoruz" dedi.

İTALYAN RÜZGARI

Sektöründe yeniliklerin ve ilklerin öncüsü olma özelliğiyle tanınan Loda Mobilya'nın modern ve loft mobilya tarzıyla tüm beğenileri aldığını söyleyen Can Serçe, "Loda, yatak odaları, yemek odaları, koltuk grupları, TV üniteleri ve mobilya aksesuarları üreterek müşterilerine "Konsept Mobilya" üretim anlayışıyla hizmet veriyor. Kurumsal yapısı, özgün tasarımları, kişi ve kurumların ihtiyaçlarına göre ölçülendirilebilen mobilyalarıyla sektörde önemli bir konuma sahip. Loda'nın geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Ürünlerde hazır malzeme kullanılmıyor. İthal kumaşlar, metal, hazeran ve mermer gibi materyallerle tasarlanan mobilyalar hem şık hem de konforlu oluşuyla tercih ediliyor" açıklamasında bulundu. 

AÇILIŞ KAMPANYASI

Açılışa özel bir indirim kampanyası da düzenlediklerini söyleyen Serçe, "Şu anda yüzde 10'luk KDV indirimine ek açılışa özel avantajlı fırsatlar da sunuyoruz. Haziran ayına dek sürecek bu kampanya tüm ürünler için geçerli olacak" dedi. Hem konut hem de restoran, kafe ve otel gibi kurumsal müşterilere yönelik projeler ürettiklerini söyleyen Can Serçe, inşaat firmalarının örnek dairelerinin dekorasyonu konusunda da çözüm ortaklığı için çalıştıklarını ifade etti.

"MEKANLARIN DEĞERİNİ ARTIRIYORUZ"

Sektörde hizmet kalitesini yükseltmek adına Moa Mimarlık firmasını kurduklarını söyleyen Can Serçe, konut satışlarının azalmasıyla gayrimenkul sahiplerinin mevcut konutlarını yenileyip gayrimenkullerinin değerlerini artıracaklarını kaydetti. Serçe, şu açıklamalarda bulundu: "Moa Mimarlık olarak,  İzmir  ve çevresindeki projelerde örnek uygulamalara imza atarken; mimarlarla olan işbirliklerimizi de sürekli geliştiriyoruz. İç mimarlık ve tasarım hizmetleriyle konutları modern ve şık bir görünüme kavuştururken; yenileme projeleriyle mekanların değerini de artırıyoruz."


Geri Dön