27 / 04 / 2024

Korkmaz elektrikli çeyiz seti fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

Korkmaz elektrikli çeyiz seti fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

Evlilik hazırlığı yapanların ve mutfak eşyalarını yenilemek isteyenlerin radarında olan Korkmaz çeyiz paketleri yoğun ilgi görüyor. Elektrikli mutfak aletlerini bir arada sunan Korkmaz setleri, büyük avantaj sağlıyor. Peki Korkmaz çeyiz setinde neler var? 



Evlilik hazırlığı yapanların ve mutfak eşyalarını yenilemek isteyenlerin radarında olan Korkmaz çeyiz paketleri yoğun ilgi görüyor.

Korkmaz elektrikli çeyiz seti fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

İhtiyaç duyulan tüm elektrikli mutfak aletlerini bir arada sunan Korkmaz çeyiz setleri, büyük avantaj sağlıyor. Her ürün için ayrı ayrı alışveriş yapmaya gerek kalmadan tüm küçük ev aletlerine tek seferde sahip olma kolaylığı sunuyor. Tek tek alıma kıyasla daha uygun fiyatlı olduğu için ekonomik açıdan da daha kazançlı oluyor.

Korkmaz elektrikli çeyiz setleri, değişik model seçenekleriyle herkesin kendi zevkine uygun olan ürünleri renk bütünlüğü içerisinde seçmesine imkan tanıyor. 

Vanilya 14 Parça Elektrikli Çeyiz Seti Korkmaz'ın en çok talep gören paketi olarak dikkat çekiyor. Çaytema elektrikli çaydanlık, Tostema tost makinesi, Kahvekolik Türk kahvesi makinesi ve Mia Mega blender setinden oluşan pakette bulunan ürünler şık tasarımları ve işlevsel özellikleri ile kullanıcılarına konfor yaşatıyor.

Set içerisinde yer alan 4 parça Çaytema elektrikli çaydanlık 1.7 litre su ve 0.9 litre demlik kapasitesine sahip. Kettle amaçlı su kaynatmak için de kullanılabilen çaydanlık, sıcak su ihtiyacını en hızlı şekilde karşılıyor. İki parçadan oluşan Kahvekolik Türk kahvesi makinesi, kısa sürede bol köpüklü 4 fincan kahve pişiriyor.

Aynı seti içerisinde bulunan Tostema tost makinesi, kullanımı kolay ve hızlı ısınan bir cihaz, 1800 watt güce ve yanmaz yapışmaz ızgaralara sahip. 7 parça Mia Mega Blender Seti ise doğrama, parçalama, karıştırma ve çırpma işlevlerini yerine getirerek kullanıcılara pratiklik sağlıyor.

Peki Korkmaz A1824 Vanilya Elektrikli Çeyiz Seti kaç TL?

 


Geri Dön