25 / 04 / 2024

KOSGEB’in Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranı yüzde 50'nin altında!

KOSGEB’in Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranı yüzde 50'nin altında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu bir çalışmada KOSGEB’in desteklediği Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranının yüzde 50'nin altında olduğu belirlendi.



KOSGEB'in desteklediği Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranının oldukça düşük kaldığı belirtildi. Seviye olarak ise yüzde 50'nin altında kaldığı belirtildi. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen ve Bakanlık tarafından yayınlanan Anahtar dergisinde yayımlanan bir çalışmada, desteklenen projelerin yüzde 47,2’sinin ticarileştiği ortaya çıktı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön