25 / 04 / 2024

Kripto para borsasında neler oluyor? Uzman isimden kritik uyarı

Kripto para borsasında neler oluyor? Uzman isimden kritik uyarı

Son dönemde dibi gören Bitcoin'le ilgili Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü'den dikkat çeken bir uyarı geldi. 



Beste Naz Süllü, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:
"BTC/USDT’yi teknik olarak ele aldığımızda haftalık periyotta RSI tüm zamanların en düşük seviyelerinden dönüş yapma uğraşında. Saatlik grafiklere geçtiğimizde ise belirgin olan TOBO formasyonunun başlayabilmesi için 21.500$ seviyesinin yukarı yöne kırılması ve fiyatın 19.800-20.000$ seviyelerinin altına inmemesi lazım. Şimdilik ilk direnç denemelerinde düşen hacim piyasanın yeteri kadar iştahlanmadığını gösterse de hem küresel piyasaların hem de zincir üstü verilerin desteği ile Bitcoin 21.500$ seviyesini yukarı tırmanabilir ve 25.000$ TOBO hedefine yürüyebilir. Yine de 19.800$ ve gerisi stop loss konularak ihtiyatlı olmak lazım.”

https://emlakkulisi.com.tr/vatandasin-cebini-yakindan-ilgilendiriyor-100-dolarin-altini-gorebilir/711146

https://emlakkulisi.com.tr/altini-olanlar-dikkat-unlu-ekonomist-sifreyi-verdi/711145


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön