20 / 04 / 2024

Kripto para yatırımcıları dikkat! Yüzde 50'lik düşüş şok etti!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Yüzde 50'lik düşüş şok etti!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto paralarla ilgili bir gelişme daha yaşandı. Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralar dip seviyeleri gördü. Peki kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar...



BİTCOİN DÜŞÜŞTE Mİ?

Açıklanan resmi rakamlara göre, 2021 Kasım'da 69 bin doları geçerek rekor kıran Bitcoin, Mart ayının sonunda 48 bin doların üzerine çıksa da üst üste 8 haftayı değer kaybıyla kapattı.

Geçen hafta 29 bin 100 dolar seviyelerinde dengelenmiş olan Bitcoin yeni haftaya 30 bin 334 dolar seviyelerinde başladı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Yüzde 50 lik düşüş şok etti!

ETHEREUM 2 AYDIR DÜŞÜYOR

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, piyasalarda en yüksek ikinci değere sahip Ethereum da 2021 Kasım'da 4 bin 870 dolarla zirveyi görmüş ve daha sonra düşmeye başlamıştı. Açıklanan verilere göre, Ethereum da arka arkaya 8. haftayı kayıpla kapattı.

Geçen hafta bin 960 dolarda dengelenen Ethereum bu hafta ise 1874 dolar seviyelerinde.

Ünlü analist uyardı: Boğa tuzaklarına karşı dikkat!

Bitcoin ve kripto yatırımları azalıyor mu? JP Morgan resmen açıkladı!

Bitcoin'de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön