25 / 04 / 2024

Kripto para yatırımcılarına dikkat çeken uyarı: Beklemede kalın!

Kripto para yatırımcılarına dikkat çeken uyarı: Beklemede kalın!

Analistler, kripto paralarda yaşanan oynaklığın devam edebileceğini tahmin ederek küçük yatırımcılara risklere karşı uyarılarda bulunuyor.



ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısının etkisiyle hafta içi 33 bin seviyelerine kadar düşen Bitcoin haftasonu 38 bin doları kıramadı ve geri çekildi. Uzmanlar, Şubat'ın kripto para birimleri için oldukça kritik bir ay olduğna ilişkin uyarılarda bulunuyor. 

Kripto para yatırımcılarına dikkat çeken uyarı: Beklemede kalın!

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Şubat'ı ikiye ayırarak, “İlk olarak Başkanlık emri ile ABD'de Hazine Sekreteri'ne devasa yetkiler gelebilir ve ikinci olarak ise SEC (Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu) tarafından ABD'li bankalara kripto paralarda hizmet vermek için yetki tanımlanabilir” açıklamasında bulundu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön