19 / 04 / 2024

Kripto paralarda 1 trilyon dolarlık deprem! Bitcoin de çakıldı...

Kripto paralarda 1 trilyon dolarlık deprem! Bitcoin de çakıldı...

Gündemden düşmeyen kripto paralarda değer kaybı devam etti. Açıklanan resmi verilere göre, kripto paralarda iki aylık kayıp 1 trilyon doları aştı...



BİTCOİN’DE İKİ AYLIK KAYIP NE KADAR OLDU?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin’in toplam piyasa değerinde Kasım ayındaki zirveden bu yana düşüş 600 milyar doları geçerken, tüm kripto piyasasında iki aylık kayıp da 1 trilyon doları geçti.

Kripto paralarda 1 trilyon dolarlık deprem! Bitcoin de çakıldı...

Bespoke analistleri yaptıkları açıklamalarda 1 trilyon dolarlık kayba ilişkin “Oranların maskeleyebildiği değer yıkımının büyüklüğü hakkında fikir veriyor” şeklinde konuştu.

Kripto para şirketlerinden 3 talep!

Kripto paralar ağır yara aldı! Bitcoinde 20 bin dolar sesleri...

Toplamda 201 bin 296 ton altın çıkarıldı! Bu altınlar nerede?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön