27 / 04 / 2024

Kripto paralarda düşüş durdurulamıyor, şimdiye kadar 1 trilyon dolar piyasadan silindi!

Kripto paralarda düşüş durdurulamıyor, şimdiye kadar 1 trilyon dolar piyasadan silindi!

Kripto para piyasasında toplam 1 trilyon dolar silindi. Kripto paralarda düşüş devam edecek mi? Bitcoin ve Ethereum piyasasında son durum ne? İşte detaylar...



 Kripto paralarda düşüş durdurulamıyor, şimdiye kadar 1 trilyon dolar piyasadan silindi!

BİTKOİN'DEKİ DÜŞÜŞ 7 HAFTADA YÜZDE 40'a ULAŞTI

Blokzincir teknolojisine sahip kripto para birimi olan Bitcoin'in fiyatı, geçen senenin kasım ayında 69 bin doları aşarak rekor kırdı.

Zirveyi yaşadıktan sonra düşüşe geçen Bitcoin'in fiyatı, bu ay piyasada oluşan istikrarsızlık ortamı ile 24 bin 500 dolara kadar düşerek 1,5 senenin en dip seviyesini gördü. Bitcoin'in fiyatı böylece zirvesinden yüzde 64,5 düşüş kaydetti.

Bitcoin'in fiyatı Mart sonunda kayıplarının bir kısmını telafi ederek 48 bin doların üzerini görse de o tarihten bu yana üst üste 7 haftayı da değer kaybıyla tamamladı ve 29 bin 100 dolar seviyelerinde dengelendi. Bu şekilde Nisan ayı başından bugüne kadar geçen 7 haftalık süreçte Bitcoin'in fiyatındaki kayıp yüzde 40'a dayandı.

 Kripto paralarda düşüş durdurulamıyor, şimdiye kadar 1 trilyon dolar piyasadan silindi!

ETHEREUM'UM FİYATI 7 HAFTADA YARIYA İNDİ 

Kripto paralar arasında en yüksek ikinci piyasa değerine sahip Ethereum'un fiyatı da geçtiğimiz senenin kasım ayında 4 bin 870 dolarla zirveyi görmüş, o tarihten sonra düşüş trendine geçmişti.

Sabit coinlerdeki düşüşün sıçramasıyla Nisan başında bulunduğu 3 bin 590 dolar seviyelerinden 1.925 dolara kadar gerileyen Ethereum'un fiyatı, arka arkaya 7. haftayı da kayıpla kapatarak 1.960 dolar seviyesinde dengelendi. Ethereum'da söz konusu 7 haftanın kaybı yüzde 45 olarak kaydedildi.

Gümüş tarihe imzasını atmak için güç topluyor! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri 21 Mayıs 2022

Euro kurunda flaş karar! Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklama geldi! Euro'da son dakika 21 Mayıs 2022

Altın o tarihte zirveye çıkacak! Altın kahini İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana kritik uyarı: Sakın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön