20 / 04 / 2024

Kripto paralarda neler oluyor?

Kripto paralarda neler oluyor?

Kasım'da ralli yapan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri 2022'ye de olumsuz girdi. Peki kripto paralarda neler oluyor?



ETHEREUM'DA SON DURUM NE?

Yine son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimlerinden Ethereum da 3 bin 200 dolar seviyelerinde. Kasım'da 5 bin dolar sınırına yaklaşmış olan Ethereum, açıklanan rakamlara göre, güne 3 bin 239 dolardan başlamış oldu. Gün içerisinde en düşük 3 bin 221 dolar, en yüksek de 3 vin 260 dolar seviyelerine ulaştı. Yine açıklanan verilere göre, saat 06:58 itibarıyla Ethereum 3 bin 235 dolardan alıcı buluyor.

Kripto paralarda neler oluyor?

EN POPÜLER GLMR

Herkes tarafından merak edilen verilere göre, en çok yükselen kripto para birimi de yüzde 16.693 oranında yükselen GLMR oldu. Açıklanan verilere göre, GLMR, Binance'da listelenmesiyle beraber sert bir şekilde yükseldi. 0.2501 dolar ile işleme başlayan GLMR 42 dolara çıktı. Açıklanan verilere göre, yüzde 16 bini aşkın yükseliş gösteren GLMR sonrasında 9 dolar seviyesine geriledi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön