27 / 04 / 2024

Kripto paralarda neler oluyor?

Kripto paralarda neler oluyor?

Kasım'da ralli yapan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri 2022'ye de olumsuz girdi. Peki kripto paralarda neler oluyor?



ŞAKA COINLER NE DURUMDA?

Şaka şeklinde ortaya çıkan sonrasında da finansal değere ulaşan Dogecoin ve Shiba Inu'de de herhangi bir güçlenme görülmüyor. Açıklanan verilere göre, Dogecoin 0.15 dolar, Shiba Inu da 0.00002775 dolar seviyelerinde. Bir zamandır milyarder iş adamı Elon Musk, Dogecoin'e yönelik herhangi bir açıklama yapmıyor. Musk son olarak En son açıklamasında bazı Tesla ürünlerinin Dogecoin ile satılabileceğini belirtmişti.

Kripto paralarda neler oluyor?

EN ÇOK YÜKSELENLER HANGİLERİ?

Resmi olarak açıklanaa verilere göre, en çok yükselenler arasında yine altcoinler yer alıyor. Açıklanan rakamlara göre, DUSK yüzde 16.40 oranında yükselişle 0.71 dolar, ROSE yüzde 23 oranında yükselişle 0.47 dolar, GLMR yüzde 3514 oranında yükselişle 9.04 dolar seviyelerinde.

EN ÇOK DÜŞENLER HANGİLERİ?

Açıklanan verilere göre, en çok düşenleri de altcoinler meydana getiriyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, ICP yüzde 9 oranında düşüşle 33.2 dolar, ACH yüzde 15 oranında düşüşle 0.06 dolar, DASH yüzde 9 oranında düşüşle 140.5 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin neden düşüyor?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön