26 / 04 / 2024

Kripto paralarda şok! Dönüş başladı mı?

Kripto paralarda şok! Dönüş başladı mı?

Bitcoin’de kasım ayı ortasında görülen sert değer kaybı bütün kripto paralara yansıdı. Bu süreçte Bitcoin yüzde 50’den fazla düşerken, alt coin'lerde kayıplar daha çok oldu. 33 bin doların altından tepki alımlarıyla karşılaşan Bitcoin’de kritik seviye neresi? Kriptolarda dönüş başladı mı?



Ön satışlar frene bastı

Bitcoin liderliğinde gerçekleşen sert düşüşler kripto varlıklardaki ön satışlarda da frenlemeyi getirdi. Artış süreçlerinde her gün yeni bir ön satışın duyurusu gelirken, son günlerde az sayıda proje, ön satışla finansman sağlamaya yöneldi.

Kripto paralarda şok! Dönüş başladı mı?

Geçen hafta Algo, Sol, Flow, Celo gibi projelerin ön satışlarının gerçekleştirildiği Coinlist'te The Stader'ın satışı yapıldı. Her ne kadar genel olarak ön satış sayısında gerileme yaşansa da The Stader'a yoğu talep gösterildi. Piyasasının toparlanması ve yeniden yükselişe geçmesi durumunda ön satışların da hız kazanacağı öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Kripto paraya yasal düzenleme geliyor!

Bitcoin 6 ayın en düşük seviyesinde!

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Tarih verildi!

Arabası olana kötü haber! EPGİS resmen açıkladı: Akaryakıt fiyatları...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kararda şok gelişme! Bu vergiler...

Faizler düşecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması!

Emekli maaşlarında büyük gelişme! Maaşlara 750 TL eklendi! İşte yatacağı tarih!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön