28 / 03 / 2024

Kurban Bayramı ikramiyeleri hesaplara yattı mı? 2022 Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı ikramiyeleri hesaplara yattı mı? 2022 Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı ikramiyesi vatandaşların gündeminde yer alıyor. 2022 Kurban Bayramı ikramiyelerin hesaplara yatıp yatmadığı araştırılıyor. İşte detaylar!



KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ HESAPLARA YATTI MI 2022?

Kurban Bayramı ikramiyeleri, bayrama az bir süre kala araştırılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emeklilerin 2022 yılı Kurban Bayramı ikramiyelerinin yatırılacağı tarihleri açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, SSK emeklileri 5 ile 6 Temmuz, Bağ-Kur emeklileri 7 Temmuz, Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlar da 2 ile 5 Temmuz tarihlerinde bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak.

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİNİN YATIRILACAĞI TARİHLER!

SSK kapsamında gelir- aylık alanların aylık ödeme günü 17, 18, 19, 20, 21 olanlara 5 Temmuz, 22, 23, 24, 25, 26 olanlara 6 Temmuz, Bağ-Kur alanında gelir- aylık alanlara 7 Temmuz, emekli sandığı kapsamında aylık alanlardan 1 Temmuz olanlara 2 Temmuz, 2, 3, 4, 5 Temmuz tarihleri arasında aylık alanlarda aylıkları ile birlikte 2-5 Temmuz'da ödemeleri yapılacak.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİNE ZAM YAPILACAK MI?

Kurban Bayramı ikramiyesine bir zam yapılmadı. Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi vatandaşlara 1100 TL ikramiye ödenecek.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNİ KİMLER ALIR?

Vatandaşların sorduğu bir diğer sorulardan biri de emekli bayram ikramiyelerinin kimler tarafından alındığıdır. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlar ile şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri bayram ikramiyesi almaya hakları vardır. Kurban Bayram ikramiyesinin yatacağı tarih bayramın içinde bulunduğu ay olması gerekiyor. Bundan dolayı bayramın içinde bulunduğu ayda emekli aylığı ve geliri alacak olan vatandaşlar da ikramiyeden yararlanabilir.

TOKİ’den 2 bin 2 konut müjdesi! TOKİ'nin yeni projeleri nelerdir?

PTT’den anında 30 bin TL! PTT ihtiyaç kredisi nasıl alınır?

2022 engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli aylığına ne kadar zam geldi?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön