25 / 04 / 2024

Kurban Bayramı ikramiyesi hesaplara geçti mi? 2022 Kurban Bayramı ikramiyesi yattı mı?

Kurban Bayramı ikramiyesi hesaplara geçti mi? 2022 Kurban Bayramı ikramiyesi yattı mı?

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar, bayram ikramiyelerine dair sorular yöneltmeye devam ediyor. İşte bayram ikramiyesine dair sorulan soruların yanıtları!



KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ HESAPLARA YATTI MI?

Vatandaşlar, Kurban Bayramı ikramiyelerini sorgulamaya başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2022 Kurban Bayramı Emekli Bayram İkramiyelerinin bayramdan önce alıp alamayacaklarını araştırıyor. İkramiyeler 2-7 Temmuz tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını açıklandı.

SSK emeklileri 5-6 Temmuz’da, Bağ-Kur emeklileri 7 Temmuz’da, Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlar ise 2-5 Temmuz tarihlerinde bayram ikramiyelerini alabilecekler. 2018 yılında başlayan emeklilere ikramiye uygulaması yılda 2 kere olmak üzere emekli vatandaşlara ödeniyor. Emekli bayram ikramiyesi bu yıl da Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin hesabına yatırılacak.

9, 10, 11, 12 Temmuz tarihlerine rastlayan 2022 yılı Kurban Bayramı’nın emekli bayram ikramiyeleri ödeme günleri şu şekilde duyuruldu;

  •  4 (a) yani SSK kapsamında aylık alanların ödeme günü;

- 17, 18, 19, 20, 21 olanlara 5 Temmuz 2022 tarihi ile  22, 23, 24, 25, 26 olanlara 6 Temmuz 2022 tarihler arasında,

  • 4 (b) yani BAĞKUR kapsamında gelir aylık alanlara 7 Temmuz 2022,
  • 4 (c) yani emekli sandığı kapsamında aylık alanların aylık ödeme günü; 1 Temmuz olanlara 2 Temmuz ile 2, 3, 4, 5 Temmuz olanlara aylıkları ile birlikte 25 Temmuz 2022 tarihleri tarihinde ödenecek.

BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM GELDİ Mİ?

Kurban Bayramı ikramiye zam haberine dair  henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

2022 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı tatili 8 Temmuz Cuma öğleden sonra başlıyor.  Arife günü olması nedeniyle yarım gün yapılacak mesainden sonra bayram tatili başlayacak. 9-10-11-12 Temmuz tarihleri Kurban Bayramı günleri olacak. 15 Temmuz Cuma gününün resmi tatil olması nedeniyle Çarşamba-Perşembe günleri de idari izin kapsamına alındı ve tatil süresi 9 güne çıkarılmıştır.

30 Haziran benzin fiyatları! Benzin fiyatları ne kadar? Motorin ne kadar, kaç TL?

Elektrik faturalarına Temmuz ayında zam gelecek mi? Temmuz ayında elektriğe zam yapılacak mı?

30 Haziran 2022 asgari ücret belli oldu mu? Asgari ücret bugün açıklandı mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön