19 / 04 / 2024

Kuzey Cadde açık artırma 2018!

Kuzey Cadde açık artırma 2018!

Firma: Makro İnşaat- TOKİ

Proje: Kuzey Cadde

Kuzey Cadde açık artırma 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen ticari projede 50 cadde dükkanı açık artırma ile satışa çıkıyor. 



İstanbul Başakşehir'de inşa edilen  Kuzey Cadde  projesinde 50 cadde girişli dükkan açık artırma ile satılıyor. Kuzey Cadde'deki dükkanların metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 
 
Büyük Botanik Parkı'nın karşısında, İkitelli Sağlık Kampüsüne komşu konumda yer alan projede 50 dükkan 27 Mayıs'ta açık artırmayla satışa çıkıyor. 

Açık artırma için son başvurular 26 Mayıs 2018 tarihinde kabul ediliyor. Tamamı cadde mağaza ve dükkandan oluşan proje 10 bin 984 metrekare alana sahip.

TOKİ Gelir Paylaşımı Modeliyle Makro İnşaat kalitesiyle inşa edilen Kuzey Cadde'de teslimlerin  2019 yılının Eylül ayında yapılması öngörülüyor. 

İş ve yaşam merkezi olarak tasarlanan Kuzey Cadde projesinde yürüyüş ve koşu parkuru, kapalı yüzme havuzu, sergi salonu bulunuyor. 

Metro, tramvay, havaray, üniversite, 8 ihtisas hastaneli sağlık kent, Kuzey Yakası Şehir Parkı ve Hayvanat Bahçesi, TEM ve 3. Çevreyolu bağlantı yollarının yanı başında olan proje yatırımcısına kazanç fırsatı sunuyor. 

Kuzey Cadde’de yer alan ticarilerin alanları 60 metrekare ile 1.132 metrekare arasında değişiyor. Tüm ticari ünitelerin doğrudan cadde girişi mevcut. 


Kuzey Cadde'de neler var?

8 İhtisas Hastaneli Sağlık Kent
Botanik Şehir Parkı
Meydan
Şehir Parkı

 

Kuzey Cadde açık artırma 2018!
 
Açık artırma katılım bilgisi:

Önce Kuzey cadde satış ofisinden şartname alınması gerekiyor. 
Şartnamede belirtilen tutar  TOKİ  teminat hesabına yatırılıyor.
Satış Ofisinden açık artırmada kullanılacak bayrak numarası alınıp evrak kayıt işlemleri tamamlanıyor.
Belirtilen tarihte ve saatte açık artırmanın yapılacağı yere gelerek bayrağınızı teslim alıp açık artırmaya katılabilirsiniz.

Açık artırma yeri ve saati:

Açık artırma 27 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:00’da Hampton By Hilton İstanbul Kayaşehir Oteli’nde yapılacaktır.
(Adres: Kayabaşı Mahallesi Şehit Mustafa Bozoklu Caddesi No: 5/1 Başakşehir / İstanbul)


Fiyat ve ödeme planı:

Fiyatların yüzde 18 KDV dahil metrekaresi 8 bin TL'den başladığı projede peşin alımlarda yüzde 10 iskonto uygulanıyor.
Yüzde 50’si peşin veya banka kredisi, yüzde 50’si teslimde (15.09.2019 ) senet ile ödenebiliyor. Anlaşmalı bankalardan kredi kullanım imkanı sağlanıyor. 


Tel: 444 61 71
Web: http://kuzeycadde.com
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön