19 / 04 / 2024

Lazzoni'nin Otto Koltuk'u evlerde konfor sağlıyor!

 Lazzoni'nin Otto Koltuk'u evlerde konfor sağlıyor!

Lazzoni, koleksiyonunun en yeni üyesi olan Otto Koltuk’u, kendine özgü yalın çizgisiyle fark yaratıp, her türlü yaşam stiline uyum sağlayabilecek şekilde dizayn ederek beğeninize sunuyor




Otto Koltuklar, firmaya özel üretilen yüzlerce kumaş alternatifi ve masif yüzeylerdeki boya tercihlerine göre, klasik veya modern bir görünüm kazanıp, kişiye özel seçkin alternatiflerle şekilleniyor.


Masif Ayak, Çelik Konstrüksiyon, Kaz Tüyü ve Lazzoni Tecrübesi ile Uzun Yıllar Sürecek Konfor ve Dayanıklılık

Dolu dolu geçen bir günün sonunda, Otto Koltuk kaz tüyü yumuşaklığıyla sizi kucaklayarak, benzersiz bir konfor ile insanı bambaşka dünyalara taşıyor. Tüm Lazzoni ürünlerinde olduğu gibi Otto Koltuk da yalnız göze hitap etmekle kalmayıp, görünmeyen detaylarda kullanılan en son teknoloji ve en kaliteli malzemeler ile anılarımızı uzun yıllar sevdiklerimiz ile paylaşmanızı sağlayacak sıcak bir ortam oluşturuyor. 


Tarzınız Otto ile Şekil Bulsun, Koltuğunuz Zaman İçinde Değişimlere Ayak Uydursun

Lazzoni diğer koltuklarında olduğu gibi Otto Koltukta da, çeşitliliği seven ve değişiklikten hoşlanan kullanıcılara kumaş değişim imkânı veriyor. Bir gün, yıllarca keyfini çıkardığınız koltuğunuza yeni bir yüz gerektiğini düşünürseniz, Lazzoni Satış Sonrası Hizmetleri’ne (SSH) bir telefon etmeniz yeterli oluyor. SSH, garanti süresinin bitiminden yıllar sonra bile yapabilecekleriyle sizi şaşırtmak ve markaya olan güveninizi pekiştirmek için geceli gündüzlü çalışıyor. 


Her Zaman Güzel, Her Mekana Özel

Tekli, ikili, üçlü ölçülerde olduğu gibi, ara ölçülerde de sipariş verilebilen Otto Koltuk, daha geniş mekanlarda da Uzan olarak kendine yer buluyor. Lazzoni kartelasında yer alan 200’ün üzerindeki özel kumaş çeşidinin yanı sıra, deri döşeme seçeneğiyle de sunulan Otto Koltuk, hayatına farklı renkler katmak isteyenler için en ideal çözüm olarak karşımıza çıkıyor.



www.lazzoni.com.tr






Geri Dön