25 / 04 / 2024

Maltepe Cevizli'deki kurban kesim alanı park olacak!

Maltepe Cevizli'deki kurban kesim alanı park olacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dernekler buluşması kapsamında Kırıkkaleliler İli Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.




Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dernekler buluşması kapsamında Kırıkkaleliler İli Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşmaya Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, esnaflar ve dernek üyeleri katıldı. Konuşmasına Kırıkkale’nin Cumhuriyet tarihinde savunma sanayi açısından önemine dikkat çekerek başlayan Başkan Kılıç, “Siz değerli Maltepeli hemşerilerimize hesap vermeye geldik. Maltepe’nin kendine has sorunlarını, seçim dönemimizde başlıklar altında toplamıştık ve şimdi bunları birer birer gerçekleştiriyoruz. 40 ilden daha büyük bir ilçede yaşıyoruz ve sorunlarımız çok. Bizler de bu sorunları hep beraber çözeceğiz” dedi.


29’DAN 10’A


Kentsel dönüşüm, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’expo) projesi, kültür-sanat etkinlikleri, altyapı çalışmaları, restorasyon çalışmaları, Maltepe Meydan ve Beşçeşmeler projesi, giysi kumbaraları, uyuşturucuyla mücadele merkezi hakkında da halka bilgi veren Kılıç, şunları söyledi: “Maltepe’nin yaşam kalitesini 29’uncu sıradan 10’uncu sıraya yükselttik. Bunu nelerle sağladık, tabi ki sizler ve altyapısı sağlam bir Maltepe ile. Bu kapsamda, Cevizli Mahallesi’ndeki kurban kesim alanını büyük bir parka çevireceğiz ve sizlerin hizmetine sunacağız.”


MAPARK’A DESTEK


Kılıç’ın konuşması sonrası soru-cevap bölümünün ardından ücretli otopark sistemi Mapark ile ilgili gelen eleştirilere de yanıt veren Kılıç, esnaf ve halkın bu sistemi istediğini, bazı sıkıntılar olabileceğini ve 1569 sokağın sadece 30’unda bu sistemin pilot olarak uygulandığını ifade etti. Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Ali Galip Yurduseven de, Mapark konusunda Kılıç’a desteklerinin tam olduğunu kaydetti. 


Maltepe Belediyesi



Geri Dön