28 / 03 / 2024

Maltepelilere kentsel dönüşüm kredisi verilecek!

Maltepelilere kentsel dönüşüm kredisi verilecek!

Maltepe'deki kentsel dönüşüm projeleri için Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında düşük faizli kredi protokolü imzalandı. Protokol için imza töreni düzenlendi.



Maltepe'deki kentsel dönüşüm projeleri için Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında düşük faizli kredi protokolü imzalandı. Protokol için düzenlenen imza töreninde konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "İlçemiz için kentsel dönüşüm acilen gereklidir. İş Bankası ile Maltepe'nin yenilenmesinde, başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi. Maltepe Belediyesi, kentsel dönüşümü hızlandırmak ve vatandaşların minimum maliyetle, daha güvenli ve modern dairelerde yaşamalarına imkân sağlamak amacıyla Türkiye İş Bankası ile "Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi Protokolü"ne imza attı. Düzenlenen protokole göre. ilçede yaşayan ve konutlarını ya da işyerlerini yenilemek isteyen vatandaşlara, uygun ve düşük faizli kredi kullandırılacak. Bu kapsamda Maltepe Belediyesi Ana Hizmet Binası 'nda düzenlenen imza törenine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yanı sıra, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Bölüm Müdürü Fehmi Cem Eyüboğlu, Bireysel Bankacılık Satış Bölümü Birim Müdürü Sarp Kayalar. Bireysel Bankacılık Satış Bölümü Müdür Yardımcısı Çağlar Gürkanlı. Maltepe Satış Bölge Müdürü Bülent Kaya. Maltepe Satış Bölge Müdür Yardımcıları Serpil Başat ve Barış Anaç, Maltepe Şube Müdürü Metin Akıncı Maltepe Şube İkinci Müdürü Yeşim Benli ve banka yetkilileri katıldı. 


"MALTEPE YENİLENECEK"

 İmza töreninde bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İlçemiz için kentsel dönüşüm acilen gereklidir, yani kentsel dönüşüme ihtiyaç duyan bir ilçeyiz. Dilerim kı İş Bankası ile Maltepe'nin yenilenmesinde ve yükselişinde başarılı işlere imza atarız Herkes ipin hayırlı uğurlu olsun" dedi. Kılıç'ın konuşması sonrası söz alan Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Bölüm Müdürü Fehmi Cem Eyüboğlu ise. "İstanbul'da iki. Ankara'da bir belediyemiz ile daha önce protokol imzaladık. Maltepe ile bu sayı dörde ulaştı. İleride yaşayacağımız ortamın estetiği ve sağlığı açısından, biz bu düşük faizli kredileri, aslında sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Maltepe Belediyesi ile kısa sürede yol alarak protokolümüzü gerçekleştirdik. Umuyorum ki Maltepe'yi, bu uygun kredilerle yeniden inşa edeceğiz. Hayırlı olsun" diye konuştu.  Kentsel dönüşüm kredisi ile ilgili bilgi edinmek ya da kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar. İş Bankası'nın "Kentsel Dönüşüm Danışma Hattı" olan 444 24 68 numaralı telefonu arayıp, bilgi alabilecek. 



Tünaydın


Geri Dön