18 / 04 / 2024

Manisa’ya yeni sosyal alan!

Manisa’ya yeni sosyal alan!

Manisalıların vakit geçirebilecekleri sosyal alanlara bir yenisini daha eklendi.Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesinde bulunan Kapalı Çarşı girişinde ‘Manisa Kafe’ adıyla kafe ve restoran düzenlemesi başlattı...




Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesinde bulunan Kapalı Çarşı girişinde ‘Manisa Kafe’ adıyla kafe ve restoran düzenlemesi başlattı. Manisalıların vakit geçirebilecekleri sosyal alanlara bir yenisini daha eklediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin kentsel dokuya uygun olarak hayata geçirileceğini söyledi.

İl genelinde başlattığı hizmet atağıyla Manisa’yı değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların vakit geçirebilecekleri alanlara da büyük önem veriyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesi sınırları içinde bulunan Kapalı Çarşı’da ‘Manisa Kafe’ adıyla kafe ve restoran düzenlemesi başlatıldı. Kentsel sit alanı içerisinde kalan ve Koruma Kurulu onayıyla çalışması başlatılan kafe ve restoranın 268 bin 290 lira bedelle ihale edildiği ve 120 takvim gününde tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi. Toplam 200 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projenin kentsel dokuya uygun olarak hayata geçirileceği ifade edildi.

Kafe ve restoran

Manisalıların hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal alanların sayısını her geçen gün arttırdıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kapalı Çarşı girişinde bulunan ve mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait olan 200 metrekare büyüklüğündeki alanda kafe ve restoran çalışması başlattık. Mayıs ayında ihalesini tamamladığımız bu projemizi, inşallah Eylül ayında tamamlayarak halkımızın hizmetine açmış olacağız. Kentsel dokuya uygun olarak hayata geçirdiğimiz Manisa Kafe’nin şimdiden Manisa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi 




Geri Dön