20 / 04 / 2024

manisa 2015 yatırımları

manisa 2015 yatırımları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Manisa'da 100'e yakın yatırım olduğunu ve hepsinin tamamlanacağını açıkladı, Özdağ göletlerin ve barajların yapıldığını da belirtti...

Manisa'da yıl sonuna kadar 2.300 hane ısıtılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Soma’da yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. Halil Memiş bölge ısıtma sistemi konusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı...

Manisa'da 2016 yatırım yılı olacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2016 yılını yatırım yılı olarak belirlediklerini belirterek, “Bu sadece Alaşehir olarak değil, diğer ilçelerimizin tümü için geçerli. Hummalı bir çalışma içerisindeyiz" dedi

Manisa'da yatırımlar için rehber hazırlandı!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, işadamlarına yol göstermek amacıyla rehber hazırladı. Manisa’nın 17 ilçesinde yatırım yapılabilecek sektörler ‘‘Manisa Yatırım Rehberi’ kitabında toplandı.

Manisa Gördes'in isale hattı yenileniyor!

Manisa Çağlayan ve Yeniköy Mahallelerinin içme suyu isale hatlarını yeniliyor. İçme suyu tesislerinin yenilenmesi kapsamında yapılan çalışmalar ile Çağlayan ve Yeniköy Mahallerinde 11 bin 800 metre içme suyu isale hattı borusu yenilenecek.

Manisa Kobaklar’ın isale hattı yenileniyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesi Kobaklar Mahallesi’nin içme suyu isale hattını yeniliyor. Yapılacak yenileme ile su kayıp kaçaklarının önleneceği ve mahalleye daha fazla su temin edileceği belirtildi.

Manisa'nın 3 ilçesine 4 yeni kavşak!

İlçeleri rahatlatacak projelerin hazır olduğunu açıklayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlçelerimizde trafik akışını rahatlatacak ve vatandaşlarımızın güven içerisinde ulaşımlarını sağlayacak kavşak projelerimizde geri sayım başladı”

Manisa’ya yeni sosyal alan!

Manisalıların vakit geçirebilecekleri sosyal alanlara bir yenisini daha eklendi.Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesinde bulunan Kapalı Çarşı girişinde ‘Manisa Kafe’ adıyla kafe ve restoran düzenlemesi başlattı...

Manisa Salihli'ye iki yeni köprü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gediz ve Alaşehir çayları üzerine yapılan iki köprü törenle hizmete açıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprülerin toplam maliyetinin 1.5 milyon lira olduğunu belirtti

Manisa'ya 700 milyon TL'lik yatırım!

TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisa ovasındaki tarım arazilerinin sulama ihtiyacını karşılayacak 700 milyon lira değerinde basınçlı su projesi hazırladıklarını söyledi.

Manisa Akhisar'daki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Akhisar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları, vatandaşlar ve esnaf tarafından olumlu karşılandı. Akhisarlılar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergü n’e teşekkür ettiler.

Manisa Kıran Mahallesi’ne 200 metrelik kanalizasyon hattı döşendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyunda kaliteyi arttırmaya yönelik hamlelerine hız kesmeden devam ediyor. MASKİ ekipleri tarafından Demirci İlçesi’ndeki içme suyu depolarının bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor .

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hedef projeleri!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, büyükşehirin 1 yıllık değerlendirmesini yaptı. Büyükşehir geçiş sürecinden yatırımların planlanmasına kadar önemli adımlar attıklarını belirtti. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hedef projeleri...

Manisa'da eğitime 23 milyon liralık yatırım!

Selçuk Özdağ, Sosyal Bilimler Lisesinin yaşadığı bina sıkıntısını gidermek için Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini söyledi. Özdağ, bu binanın yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığını müjdeledi.

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa ediyoruz!

Cengiz Ergün "Şehrimiz üzülerek beyan etmeliyim ki iyi planlanmadı. Dar sokaklar, hava ve güneş almayan mahalleler, depreme dayanıksız konutlar inşa edildi. Yaşam alanları düşünülmedi, insanın sosyal bir varlık olduğu göz ardı edildi" dedi

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Manisa yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Manisa yatırımlarını masaya yatırdı.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

Kula yatırımları masaya yatırıldı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’le birlikte Kula’ya yapılan yatırımları değerlendirdi.

MASKİ yatırımları masaya yatırıldı!

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’yı makamında ağırladı, toplantıda MASKİ yatırımları masaya yatırıldı.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

manisa 2015 yatırımları Haberi

manisa 2015 yatırımları



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Manisa'da 100'e yakın yatırım olduğunu ve hepsinin tamamlanacağını açıkladı. Göletlerin, barajların yapıldığını belirten Özdağ, bazı yatırımların ise 2016 yatırım programına alındığını ifade etti. Teleferiğin bitirileceğini kaydeden Özdağ, "Şehzadeler Belediyemiz, Manisa'nın yıllardır hayalini süslediği teleferik için çalışmalara başladı. Bu teleferik bitecek ve Manisalıların hizmetine sunulacak. Sabuncubeli Tüneli bitecek ve Manisa-İzmir arasındaki mesafe kısalacak. Çandarlı Limanı bitecek. Kolin grubunun termik santralı yapılacak. Burada 2 bin kişi çalışacak. Akhisar'ın, Soma'nın organize sanayi bölgeleri, Kula'nın karma organize sanayisi bitecek. Turgutlu'nun bitti. Bunları yapacağız, yapmak zorundayız. Manisa'da işsizlik yüzde 5, ben istiyorum ki yüzde 3'e düşsün" dedi.  



Yeni...