20 / 04 / 2024

Medikule örnek daire!

Medikule örnek daire!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Medikule Rezidans

Medikule örnek daire resimlerinde salon, mutfak ve yatak odası görselleri bulunuyor. Medikule İstanbul Başakşehir'de Bahçetepe İstanbul projesinin rezidans etabı olarak inşa ediliyor. Medikule İstanbul daire fiyatları 172 bin TL'den başlıyor...




Medikule İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de Makro İnşaat ve Akyapı tarafından hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul'un rezidans kuleleri olarak hayata geçiriliyor.


Medikule örnek daire resimleri haberimizin devamında yer alıyor. Medikule İstanbul Başakşehir'de Olimpiyat Köyü, Sağlık Kent ve Tema Park'ın karşısında inşa ediliyor. Medikule İstanbul 30 katlı 2 rezidans kule olarak yükseliyor.


Medikule İstanbul Başakşehir'de 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri tasarlandı.  Başakşehir Medikule İstanbul projesinde 1+1 daireler dinamik olarak, 2+1 daireler urban olarak adlandırılıyor.


Başakşehir Medikule İstanbul fiyatları 172 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Medikule İstanbul etabının içerisinde yer aldığı Bahçetepe İstanbul projesinin tamamında 1.476 adet konut bulunuyor.


Başakşehir Medikule İstanbul satış ofisi ile 444 61 71 telefon numarası ile görüşme yapabilirsiniz. Başakşehir Medikule İstanbul teslimleri 2014 yılı Aralık ayında yapılıyor.


Başakşehir Medikule İstanbul nerede?

Başakşehir Medikule İstanbul adres bilgileri : Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul



Medikule örnek daire!


Medikule örnek daire!



Medikule örnek daire


Medikule örnek daire!


Medikule örnek daire


Medikule örnek daire!


Medikule örnek daire


Başakşehir Medikule İstanbul iletişim

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön