25 / 04 / 2024

Megadeth kripto para çıkarıyor!

Megadeth kripto para çıkarıyor!

Thrash metalin önemli temsilcilerinden Megadeth kripto para çıkarmaya hazırlanıyor. 



Öncesinde maskotunu NFT olarak satışa sunan Megadeth, şimdi de kendi kripto para birimi $MEGA’yı (Megadeth Coin) çıkarttığını internet sitesinden açıkladı.

Megadeth kripto para çıkarıyor!

Sputniknews'te yer alan habere göre; Megadethcom adresinde yer alan açıklamada, “$MEGA, Megadeth'in ve topluluğumuzun resmi kripto para birimidir. Hayranlar, $MEGA’yı satın alarak, elde tutarak ve işlem yaparak özel ve premium avantajlara erişebilecekler. Ayrıca $MEGA tutan ‘Cyber Army’ üyeleri, ek ayrıcalıkların, erişimin ve tekliflerin kilidini açacak” ifadeleri yer aldı.

Ethereum’da sert düşüş yaşandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön