29 / 03 / 2024

Mehmet Ellibeş Gölcük Mahalle Konağı'nı inceledi!

Mehmet Ellibeş Gölcük Mahalle Konağı'nı inceledi!

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yazlık Mahalle Konağında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.




Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yazlık Mahalle Konağında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.


Dış cephe ve dekorasyon işlemleri bitme noktasına gelen Gölcük Belediyesi Yazlık Mahalle Konağı projesi tamamlandığında içerisinde Muhtarlık Hizmet Binası, mahalle sakinlerinin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri Kurslar, Faaliyetler, Atölyeler  ve dış alanda  ise Çocuk Parkı, Fitness Alanı, Kamelyalar ve Meydandan oluşacak.

 


Mahalle Konağı Yazlığa sosyal ve Kültürel Heyecan Kazandıracak


Yazlık Mahalle Konağı hakkında açıklama bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , "Yazlık en eski yerleşim alanlarımızdan birisi ve bu bölgede yaşayan insanlarımızın istifade edebileceği sosyal bir mekanın boşluğunu hissettik, neticesinde Yazlık Mahalle Konağı projesini hayata geçirdik. Gerçekten bu bölgede yaşayan insanlarımızın, özellikle bayanların hizmet görebileceği, el beceri kurslarını alabilecekleri özel mekanlar, çok amaçlı salonlar oluşturuldu. Bu salon içerisinde hem eğitim görülebilecek hem de toplantılar, konferanslar, seminerler ve çeşitli sosyal etkinliklerin yapılabilecek. Muhtarımızın ikamet edeceği ofisi de mevcut. Bahçesinde yapılmış olan düzenlemeyle hem eğlence mekanlarını hem çocuk oyun gruplarını ve yeşil alanları oluşturduk. Sonuçta Yazlık mahallelimizin ihtiyacını karşılayabilecek hem estetik, hem mimari açıdan da beğeni gören güzel bir tesisi bitirmiş olduk" dedi.



Gölcük Belediyesi


Geri Dön