20 / 04 / 2024

Gölcük Mahalle Konağı son durum

Gölcük Mahalle Konağı son durum

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yazlık Mahalle Konağında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Gölcük Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Gölcük'e yeni hükümet konağı yapılacak!

Gölcük Belediye Meclisi toplandı. Toplantıda Merkez Mahallesi 15 ada 13 parseldeki Belediye hissesinin yeni Hükümet Konağı yapılması amacıyla Maliye Hazinesine devri belediye meclis üyelerince kabul edildi.

Gölcük'te imar toplantısı yapıldı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, geçen cuma günü tamamlanan mahalle delege seçimlerinin ardından soluğu köylerde aldı. Gölcük'te imar toplantısı yapıldı.

Gölcük Tarihi Konağı yenileniyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ve Genel Koordinatör Nihat Abiş ile birlikte Örcün´de yapımı devam eden tarih konağın inşaat çalışmalarını inceledi.

Gölcük Örcün'deki tarihi konağın inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Örcün´de yaptırılan konağın çalışmalarına devam ediliyor. Konağın kısa süre içinde bitirilmesi planlanırken konağın oldukça güzel bir görüntü içerisinde olacağı ve halkın da dikkatini çekeceği ifade ediliyor.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Konak'ta kurslar, faaliyetler, atölyeler bulunuyor.

Gölcük'te 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okul inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük'te bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" dedi.

Gölcük'te kentleşme yüksek kesimlerde arttı!

17 Ağustos Depremi'nin ardından Gölcük'te kentleşme, ilçemizin yukarı kısımlarına doğru devam ediyor. Yeni konutlar, ilçe merkezindense yukarı kesimlerde daha fazla yapılıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Gölcük Mahalle Konağı son durum Haberi

Gölcük Mahalle Konağı son durum


Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yazlık Mahalle Konağında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.


Dış cephe ve dekorasyon işlemleri bitme noktasına gelen Gölcük Belediyesi Yazlık Mahalle Konağı projesi tamamlandığında içerisinde Muhtarlık Hizmet Binası, mahalle sakinlerinin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri Kurslar, Faaliyetler, Atölyeler  ve dış alanda  ise Çocuk Parkı, Fitness Alanı, Kamelyalar ve Meydandan oluşacak.


Mahalle Konağı Yazlığa sosyal ve Kültürel Heyecan Kazandıracak


Yazlık Mahalle Konağı hakkında açıklama bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , "Yazlık en eski yerleşim alanlarımızdan birisi ve bu bölgede yaşayan insanlarımızın istifade edebileceği sosyal bir mekanın boşluğunu hissettik, neticesinde Yazlık Mahalle Konağı projesini hayata geçirdik. Gerçekten bu bölgede yaşayan insanlarımızın, özellikle...