19 / 04 / 2024

Mehmet Hilmi Güler'den heyelan açıklaması!

Mehmet Hilmi Güler'den heyelan açıklaması!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan ile ilgili açıklama yaptı.



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan bölgesinde yaptığı açıklamada devletin bütün imkânlarının kullanılarak vatandaşların mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Güler, Ordu’nun Aybastı ilçesinde şubat ayı içerisinde başlayan ve dün itibariyle daha da artan heyelanın meydana geldiği Sağlık Mahallesi’nde, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve beraberindekiler ile birlikte incelemeler yaparak yetkililerden bilgi aldı.

TÜM İMKÂNLAR SEFERBER EDİLDİ

İncelemelerin ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaşanan afet sonrası hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini söyleyerek, “Devletimizin ilgili tüm kurumları burada. Büyükşehir Belediyesi olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte süreci yakından takip ediyoruz. Dün geceden itibaren bütün imkânlarımızı seferber ettik. Şu anda vatandaşlarımızın barınma, içme suyu, gıda gibi günlük ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN GÜLER: “DEVLETİMİZ GÜÇLÜDÜR”

Başkan Güler, açıklamasının son bölümünde “Devletimiz hem güçlüdür hem de tüm imkânlara sahiptir. Vatandaşlarımız hiç merak etmesinler. Burada yaşanan mağduriyetin en kısa sürede ortadan kaldırılması için gereken yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Ordu'da 61 bina ve 80 konut tahliye edildi!


Geri Dön