29 / 03 / 2024

Mehmet Murat kimdir?

Mehmet Murat kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Murat kimdir? Mehmet Murat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Murat, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Mehmet Murat..



Mehmet Murat kimdir?

Mehmet Murat, 1985 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümünden mezun olup, Gazi Üniversitesi Sos. Bil. Enst. Muhasebe Finansman Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. 


Tarım Kredileri Kooperatiflerinde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Etibank Genel Müdürlüğü’nde Müfettiş Yardımcılığı, Müfettiş, Baş Müfettiş, Personel Müdürü, Emlak Bankası Baş Müfettişliği, Şube Müdürlüğü, Bölge Baş Müdürlüğü, Konut Müsteşarlığı’nda Teftiş Kurul Başkanlığı, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nda Teftiş Kurul Başkanlığı, 2007 den bu güne  TOKİ  Başkan Yardımcılığı, görevlerinde bulunmuş olup halen TOKİ Başkan Danışmanı olarak görevine devam etmektedir. 


28.03.2012 tarihinden itibaren Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. 


Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesi, SPK`nın Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) gereği, Şirket faaliyetlerini etkileyecek herhangi bir olumsuz durum oluşturmamaktadır.






Geri Dön