20 / 04 / 2024

Mercedes’in yeni gözbebekleri Türkiye'de

Mercedes’in yeni gözbebekleri Türkiye'de

Yeni Mercedes-AMG SL 43 ve Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+, Formula 1'den aktarılan elektrikli egzoz gazı turboşarjıyla dünyada bir ilke imza atıyor. Hızlanma sırasında gaz komutlarına daha hızlı yanıt veren ıslak debriyaj ve arkadan çekişli AMG SPEEDSHIFT MCT 9G şanzıman sayesinde SL ruhu ve sportiflik,



Öncelikle belirtmek isteriz ki üstün AMG sürüş performansı için geliştirilen alüminyum-kompozit spor otomobil mimarisi, 1989 yılından bu yana ilk kez seride 2+2 oturma düzeni ile tasarlanıyor. AMG ailesinin yeni üyesi, zarif dış tasarım detaylarıyla aynı zamanda zengin standart donanımlarıyla da dikkat çekiyor. Güç ve verimliliği artıran AMG aerodinamik paketi sayesinde hava akışı talebe göre yönlendiriliyor ve aerodinamik iyileştiriliyor. Öte yandan, elektrikli tente yeni SL'de 21kg tasarruf sağlıyor ve daha düşük bir ağırlık merkezi sağlıyor.

İçeride, analog ve dijital dünyaları bir araya getiren pelüş koltuklar ve ultra simüle edilmiş bir kokpit var. AMG yüksek performanslı bileşik fren sistemi sayesinde, fren mesafesini azaltırken kontrollü yavaşlama sağlanır. Her iki modelde de standart olan arka akstan yönlendirme, daha dengeli ve çevik bir sürüş deneyimi de yaratıyor. Mercedes-AMG ailesinin yeni üyesi, AMG DYNAMIC SELECT ve AMG DYNAMIC PLUS sürüş modları ile tüm beklentileri karşılıyor.


Geri Dön