27 / 04 / 2024

Merkez Bankası'yla ilgili flaş dolar gelişmesi

Merkez Bankası'yla ilgili flaş dolar gelişmesi

Merkez Bankası'nın dolar rezervleri açıklandı. Geçtiğimiz hafta net rezervler 10,5 milyar dolar iken bu hafta 8,2 milyar dolar olması flaş olarak değerlendirildi.



Türk ekonomisinin dolar karşısındaki sınavı tüm hızıyla devam ediyor. Merkez Bankası doları düşürmek için büyük bir mücadele verirken, son gelen haberler pek iç açıcı olmadı.

GEÇEN HAFTA 10, 5 MİLYAR DOLARDI

TCMB verilerine göre 10 Haziran haftasında net rezervler 8,2 milyar dolar oldu. Geçen hafta net rezervler 10,5 milyar dolar olarak kaydedilmişti. TCMB net rezervlerinde mevcut seviye 14 Ocak haftasından bu yana görülen en düşük seviye oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön