18 / 04 / 2024

Milyonlarca çalışanın beklediği rakam netleşti! Gözler Erdoğan'ın açıklamasına çevrildi

Milyonlarca çalışanın beklediği rakam netleşti! Gözler Erdoğan'ın açıklamasına çevrildi

Son dakika: Milyonların beklediği asgari ücrete zamda artık sona gelindi. Bugün toplanacak olan Kabine ile asgari ücrette gelecek olan zammın netleşmesi bekleniyor. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte asgari ücretle ilgili son dakika gelişmeleri…



Asgari ücrete gelecek olan ara zam için milyonlarca çalışan bugün ki Kabine toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'ı 16 Haziran'da AK Parti Genel Merkezi'nde kabulünün ardından gündeme yerleşen asgari ücrette artış beklentisi çalışma hayatını heyecanlandırdı. Asgari ücrette artışın gündeme gelmesi üzerine Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun tarafları olan işçi, işveren ve hükûmet temsilcileri arasında görüşmeler başlarken Bakan Bilgin'in ilk kabine toplantısında asgari ücret konusunda bir sunum yapması öngörülüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön