20 / 04 / 2024

Milyonlarca kişiye faizsiz kredi fırsatı! 100 bin lira faizsiz kredi verilecek! Faizsiz kredi nasıl alınır?

Milyonlarca kişiye faizsiz kredi fırsatı! 100 bin lira faizsiz kredi verilecek! Faizsiz kredi nasıl alınır?

Milyonlarca kişiye faizsiz kredi müjdesi geldi. Peki faizsiz kredi nasıl alınır? Faizsiz kredi çekmek için ne yapmak gerekir? İşte merak edilen soruların yanıtları...



Vatan gazetesinin aktardığına göre, gerekli koşulları yerine getirenlerin kredileri olumlu şekilde sonuçlanıyor. Söz konusu faizsiz kredi ile gençlerin iş hayatında daha fazla yer alması planlanıyor.

Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, kendi işini kurmak isteyenler devlet tarafından destekleniyor. 

Milyonlarca kişiye faizsiz kredi fırsatı! 100 bin lira faizsiz kredi verilecek! Faizsiz kredi nasıl alınır?

YENİ MEZUN İÇİN 100 BİN TL

Devlet, genç istihdamını teşvik etmek amacıyla işverenin de yükünü hafifletmeye devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, son 12 aydaki çalışan sayısını koruyup, meslek lisesi ve üniversite mezunu gençleri en az 12 ay boyunca istihdam etmeyi taahhüt eden işletmelere 100 bin liralık destek veriliyor. 

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) üzerinden sağlanan söz konusu faizsiz kredi desteğinde kadın istihdamında bu rakam 110 bin TL'ye ulaşıyor. Merak edilen ve araştırılan programla 75 bin yeni meslek lisesi, üniversite mezunu gencin istihdama dahil edilmesi hedefleniyor. 

Nakit ihtiyacı olanlara Ziraat Bankası'ndan anında 10 bin TL kredi!

Asgari ücret alanlara 15 bin lira nakit para! Hemen başvurup cuma gününe kadar alabilirsiniz!

Milyonlarca emekliye müjde! Başvuran herkese 80.000 TL'lik nakit destek veriliyor! İşte başvuru şartları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön