19 / 04 / 2024

Minyatür Evler, Forum Aydın’da ziyaretçilerini bekliyor!

Minyatür Evler, Forum Aydın’da ziyaretçilerini bekliyor!

Aydın kentinin gözde adresi Forum Aydın, 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minyatür Evler” sergi ve etkinlik projesi kapsamında, büyüleyici bir bebek evleri sergisine ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.



Yıl boyu süren keyifli aktivitelerin merkezi olarak her yaştan insanın buluşma noktası haline gelen Forum Aydın Alışveriş Merkezi, okullarının açılışıyla birlikte tüm çocukları kentin merkezine davet ediyor.  24 Eylül – 9 Ekim arasında büyüleyici bir sergiye ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Forum Aydın, çocuklar kadar yetişkin ziyaretçileri de oyuncağın kişisel tarihine “Minyatür Evler” ile yakınlaştıracak.


Geçmişi 16. Yüzyıla dayanan Minyatür Bebek Evleri, günümüze kadar değişen ve gelişen formlarıyla kültür tarihimize ayna tutuyor. Tarih boyunca birer koleksiyon objesi ya da oyuncak olarak kabul görmelerinin yanı sıra dönemlerinin yaşam tarzlarını modelleyen yapılarıyla daima ilgi gören bu minyatür evler, Eylül ve Ekim aylarında Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nin sergi ve aktivite alanında yer alacak. “Minyatür Evler” Bebek Evleri Sergisi, Forum Aydın’da bir sanat galerisi olarak dekore edilmiş özel alanında 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. 


Ziyaretçiler 24-25 Eylül ve 8-9 Ekim’de sergi ziyaretinin yanı sıra atölye çalışmalarına katılarak minyatür evleri dekore edebilecekler ve kendi bebek evlerine sahip olabilecekler. Atölyeler çocuklarda yaratıcılığı, üretkenliği, farklı ve özgün düşünme yeteneğini desteklemek ve kültür-sanat ile çocuk arasındaki bağı güçlendirmek üzere yapılandırıldı. 


Forum Aydın Alışveriş Merkezi, “Minyatür Evler” etkinliklerinde değerli ziyaretçilerini ücretsiz olarak ağırlayacak.  



Geri Dön