25 / 04 / 2024

Modda Senkron: İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında!

Modda Senkron: İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında!

Firma: Ontan İnşaat-Dekon İnşaat

Proje: Modda Senkron

Toplam 168 adet konut ve ticari ünitelerden oluşan Modda Senkron Evleri Ontan İnşaat ve Dekon İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Peki Modda Senkron Evleri nerede?



Ümraniye  Modda Senkron  projesi 168 adet konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Modda Senkron Konutları'nda 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Şenol Güneş Bulvarı üzerinde konumlandırılan Ataşehir Modda Senkron Konutları'nda fiyatlar 1 oda 1 salon dairelerde 300 bin TL ile 400 bin TL aralığında değişirken, 2 oda 1 salon  dairelerde ise 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Modda Senkron Evleri nerede?


Modda Senkron projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu konumda yer alıyor. Ümraniye Modda Senkron projesi 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 


İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir ile Ümraniye'de inşa edilen Modda Senkron Evleri Ontan İnşaat ve Dekon İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. 


Konut teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşeceği Modda Senkron Konutları'nda yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Tel: 0216 364 00 12

Web: http://moddasenkron.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön