19 / 03 / 2024

Modern inşaat yöntemleri geleceği şekillendirecek! 

Modern inşaat yöntemleri geleceği şekillendirecek! 

İnşaat sektöründe önemli çözümler sunan Dorçe Prefabrik ve İnşaat, birden fazla coğrafi bölgelerde alt ve üst yapıya yönelik üretimler gerçekleştiriyor.



Dorçe Prefabrik ve İnşaat, projelerinde her türlü gereksinimine yanıt veren modüler prefabrik yapı sistemlerini; hız, organizasyon ve üstün mühendislik yetenekleriyle üretiyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dorçe Prefabrik, üretim, ihracat ve uluslararası müteahhitlik hizmetleri ile dünya pazarında Türkiye'nin en güçlü markaları arasında bulunuyor. Firma aynı zamanda prefabrik modüler çelik yapılar konusunda Türkiye'nin ilk kurulan, lider firmalarından biri.  Altmıştan fazla ülkede ana müteahhit firması olarak; test ve devreye alma dahil olmak üzere kurum içi mühendislik, tedarik, üretim, lojistik, montaj, altyapı ve üstyapı işlerini aynı anda farklı coğrafi bölgeleri dahil etmesine rağmen, her türlü ihtiyaca yönelik anahtar teslim çözümler sunuyor.

Dorçe Prefabrik, maden konaklama tesislerinin anahtar teslimi inşaatı dahilinde sunduğu üretim ve müteahhitlik hizmetlerinden bazıları; sığınaklar, rezidanslar / konaklama tesisleri ve yönetim ofisleri, hastaneler ve klinikler, marketler, kuru yiyecek depoları, soğuk odalar, yüksek kapasiteli mutfaklar, endüstriyel yemekhaneler & çamaşırhaneler, maden depoları & işleme depoları, sosyal faaliyet ve hizmet binaları şeklinde. Firma, Şili, Moğolistan, Avustralya, Kanada, Afrika ve Türkiye'de maden sahaları için konaklama kampı projelerini bitirdi. 

Konut Sektörü

Dorçe Prefabrik, uygun fiyatlı, orta sınıf ve lüks konut alıcılarına yönelik prefabrik çelik konutta da önde gelen şirketlerden biri. Deprem bölgelerindeki evler Modern İnşaat Yöntemleri (MMC) kapsamında kullanılan, çelik ve diğer ham maddelerin yüksek mukavemeti sebebiyle çoğunlukla prefabrik modüler yapı sistemleri ile inşa edilmekte. Örneğin California'da 560 binden fazla müstakil ev, inşaatın hızı ve sağlamlığı sebebiyle modern inşaatın teknolojide geldiği son nokta olan prefabrik modüler yapı sistemleri ile bitti. 

Dorçe Prefabrik, tasarım, imalat ve inşaat konusundaki yetenekleri, bilgi birikimi ve tecrübesi ile 20'den fazla ülkede binlerce metrekarelik prefabrik konut projelerinde bulunuyor. Bilhassa kentsel alanlardaki konut ihtiyacı, artmaya devam eden nüfusa paralel olarak süreklilik arz ediyor. Büyük şehirlerde ortaya çıkan uygun fiyatlı konut ihtiyacı, Prefabrik Modüler Hızlı Toplu Konut Projeleri ile ortadan kalkıyor. 

Modern inşaat yöntemleri geleceği şekillendirecek! 

Firma, üretimin yanı sıra müteahhitlik faaliyetleriyle binlerce konutu kısa sürede anahtar teslim üretme kapasitesine sahip. Üretim, nakliye ve inşaat aşamaları tamamen şeffaf olan Ön-üretimli Modüler Toplu Konutlar, garantilere, sigortaya ve finansmana daha kolay erişim sağlayabilen yeni bir yapı trendi. Dorçe Prefabrik’in saha dışı yapı yöntemleriyle bittiği Prefabrik Modüler Hızlı Toplu Konut Projeleri, proje sahibine, yerel halka, kamu ve özel sektörü itibarlandırıyor. 

Kamu ve İdari Sektör

Dorçe Prefabrik, 30'dan fazla ülkede büyükelçiliklerine ek olarak sıra belediye ve kamu binalarının inşaatını anahtar teslim tamamlıyor. Libya'nın Ankara'daki Büyükelçilik binası, 2020 yılı itibarıyla Türkiye'nin bu alandaki en yeni ve en modern projesi. Diğer yapılar tamamen yıkıldıktan sonra, elçiliğin geri kalanı modern tasarım niteliklerine uygun olarak yeniden yapıldı ve mevcut binayla bütünleştirildi. Dünya genelinde tercih edilen inşaat yöntemi olan prefabrik modüler çelik yapı sistemleri, tasarımındaki esnekliğiyle insani destekten savunma ve konutlara kadar her türlü ihtiyaca yanıt veriyor. 

Dorçe Prefabrik çevreci modüler yapılar inşa ediyor!


Geri Dön