25 / 04 / 2024

Mono Terrace, Çeşme'nin parlayan yıldızı olacak!

Mono Terrace, Çeşme'nin parlayan yıldızı olacak!

Yazlık alanlarda ilham verecek bir villa inşa ettiklerini belirten Mono Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Pehlivanoğlu, "Mono Terrace projesi 2014 yazında Çeşme'nin parlayan yıldızı olacak" diye konuştu



Bugüne kadar farklı projeler gerçekleştiren Mono Yapı ilk villa projesi Mono Terrace'ı Çeşme'de gerçekleştirdi. Farklı mimarisi ile dikkat çeken proje, 13 ay gibi kısa sürede tamamlandı. Yapı sektörüne özellikle yazlık alanlarda ilham verecek nitelikte bir mimari ile villaları inşa ettiklerini belirten Mono Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Pehlivanoğlu, "Mono Terrace projesi 2014 yazında Çeşme'nin parlayan yıldızı olacak" diye konuştu. 


Muhteşem deniz manzarasını korumak adına her villayı Brüt 180 metrekare ve 4+1 villaların her birinde 325 metrakere bağımsız bahçe alanı bulunuyor. 

farklı bir açı ile konumlandırdıklarına dikkat çeken Pehlivanoğlu, "Doğal bir vadi etkisi yaşatan villalarda, Boyalık Sahili'nde güneşin doğuşu ve batışını 270 derece açı ile izleme imkanı sunuyoruz" dedi. Yaklaşık 5 yıldır inşaat sektörüne hizmet sunan Mono Yapı'nm İzmir, Aydın ve Manisa'da projeler gerçekleştirdiğini belirten Pehlivanoğlu, bundan sonraki dönemde Karşıyaka, Narlıdere, Güzelbahçe ve Torbalı'da büyük çaplı toplu konutlara imza atacaklarını sözlerine ekledi. 5 bin 800 metrekare arazi üzerine inşa edilen Mono Terreca'de 18 villa yer alıyor. 


Proje tanınmış mimar Muammer Kozlu'nun imzasını taşıyor. Brüt 180 metrekare ve 4+1 villaların her birinde 325 metrakere bağımsız bahçe alanı bulunuyor. 

Proje modern mimari ile klasik kıyı Ege mimarisini başarıyla sentezliyor. Villalarda kullanılan Belçika'dan getirilen cephe kaplamaları Batı Avrupa mimari etkisini, Selanik'ten getirilen çatı kiremitleri ise Akdeniz'in sıcaklığını Çeşme'ye taşıyacak. Cumbalar ise tasarıma ayrı bir hava katıyor. 



Habertürk Egeli


Geri Dön