28 / 03 / 2024

Motorine araba sattıracak zam geldi! Fiyatlar 30 TL'ye dayandı! Opet, Total, PO, Shell, BP 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Motorine araba sattıracak zam geldi! Fiyatlar 30 TL'ye dayandı! Opet, Total, PO, Shell, BP 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Sürücülerin yakından takip ettiği ve araştırdığı motorin fiyatlarına dün itibariyle bir zam daha gelmişti. Peki peş peşe gelen zamlar sonrası fiyatlar ne kadar oldu? İşte Opet, PO, Total, Shell ve BP 9 Haziran 2022 fiyat listesi...



Ceren YÖRÜK BULUT

Milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken, zam haberleri arka arkaya geldi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen Brent petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş ve dolar kurundaki dalgalı seyir benzin, motorin ve LPG fiyatlarını da etkiliyor.

Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, motorinin litre fiyatına dün itibariyle 1 lira 93 kuruş zam geldi. 2022'nin ilk gününden bu yana benzin fiyatları 10 TL'den fazla zamlandı.

Motorine araba sattıracak zam geldi! Fiyatlar 30 TL ye dayandı! Opet, Total, PO, Shell, BP 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Peki 'Motorinin litresi kaç lira?, Motorine ne kadar zam geldi?, Benzinin litresi kaç TL?' şte Opet, PO, Total, Shell ve BP 9 Haziran 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön