24 / 04 / 2024

Mutfak tüpü söndü! 12 kilo tüp ne kadar oldu? Şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü söndü! 12 kilo tüp ne kadar oldu? Şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ağustos ayının ilk günü zamlı fiyat ile açan mutfak tüpünde son durum ne? Vatandaşlar tüp fiyatlarını araştırmaya başladı. İşte 26 Ağustos 2022 Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz mutfak tüpü fiyat listesi...



Ağustos ayının ilk günü zamlı fiyat ile açan mutfak tüpünde son durum ne? Vatandaşlar tüp fiyatlarını araştırmaya başladı. "Büyük tüp fiyatları zamlandı mı? 12 kilo tüp kaç TL oldu? Aygaz tüp fiyatları ne kadar? İpragaz tüp fiyatları kaç TL? Mogaz'da 12 kiloluk tüp fiyatları ne kadar? Milangaz büyük tüpler kaç TL? En uzu tüp nerede satılıyor?" gibi soruların yanıtını arıyorsanız doğru yerdesiniz!

Mutfak tüpünde dev kampanya başladı! Büyük tüpe inanılmaz fırsat! Aygaz, İpragaz, Mogaz 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Halkın yakından izlediği mutfak tüpü fiyatları on sene içinde yüzde 386 zamlandı. Zam üstüne zam gelen mutfak tüpü fiyatları el yakıyor. Mutfak tüpüne son gelen zam sonrası, tüp patladı! Mutfak tüpü fiyatlarını gören, ocağın altını kapatmaya koşuyor. Büyük tüp fiyatları, ocağınıza incir ağacı dikecek.

Bu sene içinde rekor seviyeleri gören mutfak tüpü senenin başında sadece TL'ye satılıyordu! Şimdi ise fiyatını gören gözlerini yumuyor!

İşte 26 Ağustos 2022 Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz mutfak tüpü fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön