27 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne indirim müjdesi! Şişman tüp kaç TL? Büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpüne indirim müjdesi! Şişman tüp kaç TL? Büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü ne kadar? Güncel tüp fiyatları araştırılıyor. Vatandaşlar, Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz mutfak tüpünün fiyatını sorguluyor.



 Ağustos ayının başında dev bir zam uygulanınca vatandaşlar bu artan tüp fiyatlarına bir hayli tepki gösterdi. Artan tüp fiyatlarının üzerine bütün markalar mutfak tüpüne indirim yaptı! Peki, En ucuz büyük tüpü kaç TL? Aygaz, İpragaz ve Milangaz'da mutfak tüpü kaç TL?

Peki, En ucuz büyük tüp ne kadar oldu, kaç TL? Aygaz, İpragaz ve Milangaz'da mutfak tüpü kaç TL? Bu sene içinde rekor seviyelere kadar çıkan mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Mutfak tüpü zamlandı mı? Büyük tüp fiyatlarına indirim geldi mi? Ev tipi büyük tüp fiyatları kaç TL? 12 Kiloluk mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte 23 Eylül 2022 Aygaz, İpragaz ve Milangaz mutfak tüpü fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön