19 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne zam mı geldi? Şişman tüp kaç TL? Büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne zam mı geldi? Şişman tüp kaç TL? Büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ağustos ayının ilk günü zamlı fiyatıyla vatandaşları şoke eden mutfak tüpüne zam mı geldi? Vatandaşlar tüp fiyatlarını merakla araştırıyor. Mutfak tüpünde son dakika! Aygaz, İpragaz, Mogaz, İpragaz ve Milangaz teker teker açıkladı! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...



Ağustos ayının ilk günü zamlı fiyatıyla vatandaşları şoke eden mutfak tüpüne zam mı geldi? Vatandaşlar tüp fiyatlarını merakla araştırıyor. Vatandaşlar "Büyük tüp fiyatları ne kadar? 12 kilo tüp fiyatları ne kadar? Aygaz tüp fiyatları kaç TL? İpragaz tüp fiyatları ne kadar? Mogaz'da 12 kiloluk tüpler kaç TL? Milangaz büyük tüpler kaç TL? En uzu tüp nerede satılıyor?" gibi sorularına cevap arıyor.

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağı sönüyor! Şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 19 Ağustos fiyat listesi...

Birçok kişinin yakından takip ettiği mutfak tüpü fiyatları son on sene içinde toplam yüzde 386 oranında zamlandı. Zam yağmuruna tutulan mutfak tüpü fiyatları cep yakıyor. Mutfak tüpüne son gelen zammın ardından, tüp fiyatları patladı! Mutfak tüpü fiyatlarını gören, ocağın altını kapatmaya koşuyor. Büyük tüp fiyatlarını görenlerin aklı başından uçacak.

Peki, Bu sene içinde rekor seviyelere kadar çıkan mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? En ucuz büyük tüpü kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpleri ne kadar? Mutfak tüpü zamlandı mı? Büyük tüp fiyatlarına indirim geliyor mu? Ev tipi büyük tüp fiyatları kaç TL? 12 Kiloluk mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz mutfak tüpü fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön