18 / 04 / 2024

Natura Vadi nerede? İşte Natura Vadi fiyat listesi!

Natura Vadi nerede? İşte Natura Vadi fiyat listesi!

Firma: Fırat Life Style

Proje: Natura Vadi

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Peki Natura Vadi projesi nerede inşa edildi, fiyatları ne oldu? İşte detaylar...



Natura Vadi nerede? İşte Natura Vadi fiyat listesi!

Natura Vadi nerede? İşte Natura Vadi fiyat listesi!

İnşaat alanının 375 bin metrekare olarak belirlendiği Natura Vadi projesinde 909 adet konut yer alıyor. 10 konut ve 1 ticari bloğa yer verilen projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. 

Natura Vadi projesinde 35 bin metrekare yeşil alanı, zengin sosyal donatıları, cadde mağazaları bulunuyor. Projede konut sektörünü canlandırmak maksadıyla hayata geçirilen ilk evim konut finansman paketinin düşük faizli kredi imkanlarının yanında ilk fiyat ve erken alım avantaj imkanı sağlanıyor. 

Konutların alanlarının 183 metrekare ile 260 metrekare arasında değiştiği Natura Vadi'nin Aralık 2024'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Faras Panorama nerede? Fiyatı ne kadar ?

Natura Vadi projesi Başkent Ankara'da inşa edildi. Natura Vadi projesinde yer alan konutların fiyatları henüz belli olmadı. Projedeki konutların fiyatları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web Sitesi: www.naturavadi.com/
Telefon: 0 312 280 28 28

Natura Vadi satışa çıktı! Yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi!

Faras Panorama nerede? Faras Panorama fiyat listesi 2022! 

Doları bırakın Euro'ya koşun! Dolar çöküşte, euro rekora koşuyor!


projeye sor



Geri Dön