09 / 05 / 2024

Ne altın ne dolar! İslam Memiş taktik değiştirdi, dinlemeyen bin pişman

Ne altın ne dolar! İslam Memiş taktik değiştirdi, dinlemeyen bin pişman

Elinde TL olanlar İslam Memiş'ten kazandıracak yatırım önerisi gelmiş oldu. Kısa vadeli yatırımcılara uyarılarda bulunan Memiş, dolar ve eurodan daha çok kazandıracak yatırım aracını paylaştı. İşte tüm detaylar...



Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, döviz gibi altın da da baskılanmanın devam ettiğini açıklayarak kısa vadeli al sat yapanlara eleştiride bulundu. Yatırım enstrümanlarının baskılandığını her fırsatta dile getiren Memiş, bunların dışında başka bir yatırım aracı tavsiye etti.

İSLAM MEMİŞ'TEN ŞAŞIRTAN ÖNERİ
Orta ve uzun vadeli yatırımlara dikkat çeken İslam Memiş, orta yatırım yapıp al-sat yapanların piyasayı kötü yönde etkilendiğini söyledi. Memiş, özellikle elinde TL tutan ve yatırım yapmak isteyen yatırımcılara ciddi uyarılarda bulundu. Dolar ve euro dışında borsayı öneren Memiş, bekleyenler için ideal bir yatırım aracı olduğunu vurguladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön