19 / 04 / 2024

Netflix üyelik ücretine büyük zam geliyor iddiası! Tek ekran abonelik bakın kaç lira olacak?

Netflix üyelik ücretine büyük zam geliyor iddiası! Tek ekran abonelik bakın kaç lira olacak?

Dijital dizi ve film platformu Netflix'in abonelik ücretlerine büyük zam geleceği iddia edildi. Reklamlı üyelik seçeneğini de kullanıcıya sunmak için hazırlık yapan Netflix'in artan film maliyetleri nedeniyle rekabette zorlandığı ifade ediliyor.



Dijital film ve dizi yayın platformu Netflix, bu yılın başlarında abonelik fiyatlarını artırdı ancak abone gelirleri şirket operasyonunu sürdürmeye ve projeleri bütçelendirmeye yetmiyor. Tek ekran abonelik ücretini 27 liradan 37,99 liraya çıkaran Netflix'in yakın zamanda aynı abonelik paketini 80 lira yapacağı iddia edildi. 

Reklamsız tek ekran fiyatını 80 lira olarak planlayacağı öğrenilen Netflix'in bu parayı vermek istemeyen kullanıcılara ise reklam izleteceği bu paketin ise kısmen daha ucuz olacağı ifade edildi.

DISNEY+ NETFLIX'IN DENGESİNİ BOZDU

Dijital içerik üreticilik sektörüne 40 milyar dolar yatırım yaparak girmeye karar veren Disney+ Netflix'in dengesini bozdu. Türkiye'de 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak Disney Plus, Netflix'e karşı güçlü projeleri yayına almaya hazırlanıyor. Platform ayrıca 12 ay izle 8 ay öde seçeneğiyle yıllık 279 lira abonelik bedeli talep ediyor.

Netflix'in tek ekran paketinin 37,99 lira olduğu düşünülürse bir abone platforma tek ekran için yılda 455,88 lira ödüyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön