24 / 04 / 2024

Nimetullah Topu: Kayışdağı’na spor kompleksleri, bilim merkezleri yapacağız!

 Nimetullah Topu: Kayışdağı’na spor kompleksleri, bilim merkezleri yapacağız!

Nimetullah Topu AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Gençlik Buluşması’na katıldı. Topu, "İçerenköy’de, Esatpaşa’da, Kayışdağı’nda spor kompleksleri, olimpik havuzlar, bilim merkezleri yapacağız" dedi




AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Gençlik Buluşması’ Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.


AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kiraz’ın açılış konuşmasıyla başlayan geceye, AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çubukçu, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Gıyasettin Gergin, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı ve 500’e yakın genç katıldı. Yoğun sevgi gösterileri ve tezahüratlar altında salona giren protokol davetlilerinin, gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıkları gözlendi. Gençlerin ‘Ataşehir seninle gurur duyuyor’ tezahüratları altında kürsüye gelen Nimetullah Topu yaptığı konuşmada, “2004 yılında AK Parti Gençlik Kollarında sizlerin yaşınızdayken girdiğim bu güzel camiada, bugün geldiğim noktayı hayal edemezdim. Ama bugün Belediye Başkan Adayınız olarak karşınızdayım. Burada Türkiye’nin 50 yılını yönetecek kadrolar var. Bu seçimi  siz gençlerimizle kazanacağız. Ben bu ışığı bugün burada bulunan tüm genç kardeşlerimin gözlerinde görüyorum. İnşallah seçimi kazandıktan sonra da Ataşehir’li gençler için birçok proje hazırladık. 

‘Gençler yok sayıldı’

Ataşehir’de 34 yaşın altında tam 228 bin kişi yaşamaktadır. Yani nüfusumuzun yüzde 57’si genç nüfustur. Bu kadar genç dinamik insanı barındıran bir ilçede, yerel yönetimin yani CHP Belediyesinin bırakın kültür merkezlerini, yüzme havuzlarını, bir küçük futbol sahası bile yapmamıştır. Bu belediye gençlerimizi yok saymıştır. El insaf diyorum. Bu gençler nerede spor yapacaklar? Nerede etkinlik düzenleyecekler? İşte biz gençlerimiz için İçerenköy’de, Esatpaşa’da, Kayışdağı’nda spor kompleksleri, olimpik havuzlar, bilim merkezleri yapacağız. Bilim merkezinde gençlerimiz, temel ve sosyal bilimlere, gelişen teknolojilere ve endüstriye ulaşacaklar. Akademik kurullarda bulunan öğretim üyelerinin öncülüğünde gençlerimiz kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Sadece fiziki binalar değil, gençlerimizin kaynaşacakları etkinlikler, festivaller, bilgiye ulaşabilecekleri kütüphaneler, bilgi evleri de yapacağız. Mevlana’nın dediği gibi, ‘Bir neslin geleceğini bir önceki nesil hazırlar’ biz de genç nesillerimiz için, inşallah 30 mart sonrası Ataşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm vazifeyi yapacağız” diye konuştu.


Geri Dön