25 / 04 / 2024

Nureddin Nebati'den asgari ücret açıklaması!

Nureddin Nebati'den asgari ücret açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücretle ilgili açıklama yaptı. İşte Nebati'nin o açıklaması...



Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücretle ilgili açıklama yaptı. 

Sputniknews'te yer alan habere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada asgari ücretin bugün açıklanacağını belirterek "Enflasyon karşısında ezdirilmeyen bir oran göreceğiz" dedi.

Nureddin Nebati den asgari ücret açıklaması!

Merakla beklenen Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun konuyla ilgili toplantı saat 11.00'de başladı. Asgari ücretin öğleden sonra açıklanması bekleniyor. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' yapacak.

Milyonları ilgilendiriyor! Asgari ücrette kritik rakamlar!

Asgari ücret 4 bin 70 TL mi oluyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön