19 / 04 / 2024

Ödemiş'e TOKİ müjdesi!

Ödemiş'e TOKİ müjdesi!

İzmir Ödemiş Belediyesi ve TOKİ tarafından ilçeye 500 yeni konut inşa edilecek. Ahrandı tepesi batı eteklerinde yapılacak proje için şantiye kuruldu.



İzmir Ödemiş Belediyesi ve  TOKİ  işbirliğinde inşa edilecek 500 yeni konut için çalışmalar hızlandı. Ahrandı tepesi batı eteklerinde yükselecek proje için şantiye kuruldu.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, Haziran 2018'de ihalesi gerçekleşen TOKİ projesinin ihalesini ORAKA İnşaat  kazanmıştı. Firma, proje için şantiye kurdu.

ORAKA İnşaat yetkilisi Ersoy Çiftçi ve ekibi, Belediye Başkanı Mahmut Badem'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Badem, Badem; "Vatandaşlarımızın uygun fiyata ev sahibi olmaları amacıyla TOKİ ile yatığımız görüşmeler sonunda çalışmalara başlandı. Ahrandı tepesi batı eteklerindeki 226 bin metrekare arazide 500 konut yapılacak. 4 katlı olarak inşaa edilecek evler 3+1 ve 2+1 şeklinde son derece modern bir şekilde dizayn edilecek. Konutların yapılacağı alandaki 18. Madde uygulaması ve parselasyonları hakkında firma yetkilisi Ersoy Çiftçi ve ekibi görüşmeler yaptık.15-20 gün içinde de temel atma törenini gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.


Geri Dön