25 / 04 / 2024

Ofton İnşaat iki yılda 1 milyar ciroya koşuyor!

Ofton İnşaat iki yılda 1 milyar ciroya koşuyor!

Ofton İnşaat, Koşuyolu'ndaki Elysium Elit Koşuyolu projesini satışa çıkardı. Toplam 10 dönüm araziye sahip olan projede dairelerin metrekare satış fiyatı 4 bin 300 dolardan başlıyor.



Ofton İnşaat, Koşuyolu'nda inşaatına başladığı Elysium Elit Koşuyolu projesini satışa çıkardı. Toplam 10 dönüm araziye sahip olan projede dairelerin metrekare satış fiyatı 4 bin 300 dolardan başlıyor. Projenin, 2016 yılı son çeyreğinde bitirilmesi hedefleniyor. Kentsel dönşüm kapsamında inşa edecekleri projeyi hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçireceklerini söyleyen Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, "Elysium Elit Koşuyolu projesinde arsa sahibiyle yüzde 55-45 oranında anlaşmamız var. Ciro hedefimiz 80 milyon dolar" diye konuştu. Altun, "Geçtiğimiz yıl 100 milyon TL ciro elde etik. Bu sene 570 milyon TL, 2016'da da 470 milyon olmak üzere gelecek iki yılda cirda 1 milyar TL'yi aşmayı hedefliyoruz"diye konuştu. 


KOŞUYOLU'NA DEĞER KATACAK 

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek de "Projemiz, biri lüks konut ve diğeri de rezidanslardan oluşan iki ayrı blok ile dünyaca ünlü markaların hizmet vereceği açık hava alışveriş merkezinden oluşacak. Koşuyolu'na hem değer katacak hem de bölgeyi yeni bir çekim merkezi haline getirecek" dedi. 




Geri Dön