29 / 03 / 2024

Osmancıklı muhtarlardan TOKİ teşekkürü!

Osmancıklı muhtarlardan TOKİ teşekkürü!

Osmancık TOKİ konutları dolayısıyla üç mahallenin muhtarları Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret etti. Çay Mahallesine yapılacak TOKİ konutlarının üç mahalleyi de etkileyeceğini dile getiren muhtarlar, Başkan Karataş’a teşekkür ettiler.




Çay Mahallesi Muhtarı Dursun Yançizer, Gemici Mahallesi Muhtarı Ümit Atasoy ve Gürleyik Mahallesi Muhtarı Osman Sivritepe, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’a ziyarette bulundular. Çay Mahallesine yapılacak  TOKİ  konutlarının üç mahalleyi de etkileyeceğini dile getiren muhtarlar, Başkan Karataş’a teşekkür ettiler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karataş ise “Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlarımız için TOKİ bir fırsattır. TOKİ konutları Çay Mahallesi, Gemici Mahallesi ve Gürleyik Mahallesi için önemli bir kazanım olacak. En çok talep bu üç mahallemizden gelmişti. Bu nedenle de TOKİ konutlarının Çay Mahallesine yapılmasına karar verildi. TOKİ konutlarının hem nüfusun artmasına hem de üç mahallemizde kentleşmeye katkı sağlayacağını düşünüyorum.” dedi.



Osmancık Belediyesi


Geri Dön